lördag 24 oktober 2015

En dag uppe på höga berget

Idag var första dagen på ett bra tag när vi inte skulle röra oss söderut geografiskt. Vi är i LA för att stanna, dock så blir det nästan som en road trip bara man ska ta sig till affären. Tror det är få städer där man är så beroende av bil som här.

När vi vaknade upp var det första gången vi såg huset och omgivningen i dagsljus, motsatt mot mycket annat behöll detta ställe sin skönhet även då. 

Förmiddagen spänderade vi på tomten och bara tog det lugnt i solen. 
Barnen och hundarna lekte och höll full fart. Själv njöt jag mest av att befinna mig på denna underbara plats. 

På väg in i huvudhuset med Apollo i hasorna
Hugo och Leja filosoferar vid poolkanten


Vart inget bad innan lunch, dock så plockades det lime och hoppades en hel del studsmatta. När Leja lämnads på förskolan så drog resten av oss till Griffith Park och lekte av oss den sista energin innan lunch. Griffith Park är parken som de flesta av vandringslederna mynnar ut i. Där finns även ett bra café där vi åt. Små killarna fick varsin korv som var inlindad i smördeg, det vart en riktig succé. 

Hugo Lybeck, Elliot Prydz




Efter lunchen fanns det inga ursäkter, nu var det bara åka hem och bada hela eftermiddagen. Hugo var som galen i poolen, men när han fick smak på den supervarma jacuzzin så var det bara den som gällde. 



Susanne Lybeck



Efter en fullspäckad dag behöver vi ju också middag. Vi beslöt oss för att inta den vid The Grove. 
The Grove är ett utomhus köpcenter som både bjuder på bra shopping och ett par riktigt bra restoranger. Vi valde att utnyttja båda dessa. Men mest njöt vi av att bara glida runt och titta på allt runt omkring. Helt klart värt ett besök om man har vägarna förbi Los Angeles.




Hugo Lybeck, Leja Prydz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar