fredag 30 oktober 2015

Vila och lata dagar.

Två dagar har passerat, både ned dramatik och glädje.
Det två sista dagrana har vi mestadels hängt på tomten. Inga utflykter bara känna lungnet och jobba lite på brännan nu dagarna innan hemfärd. 
Hugo har gått och blivit förälskad Apollo som är en av deras två "shelter" hundar som de tar hand om. De har blivit ett riktigt radarpar. 

Ständigt på upptäcksfärd 
Så här kan man hitta dem, pussandes.


En annan sak som fascinerar honom är Eric och hans drönare. Nästan så han blivit besatt av att titta på den flyga runt med sina 20 meter per sekund. Jag är själv rätt imponerad måste jag säga, finns så många saker att se här i trakten, och med drönarens 4k kamera så blir bilden perfekt på iPad:en. 
PS Be mig berätta om Steve historien Ds. 

Eric Prydz and Hugo Lybeck
Väntan är olidlig på att den ska hitta tillbaks hem.

Självklart har det även blivit mer skräpmat, igår var jag och Hugo ute på egenhand och hade grabbkväll. Då hamnade vi på ett riktigt klassiskt burger hak. Det sista av sin sort enligt de själva. Det var sådär lagom sunkig ställe men burgarna var fenomenala. 

Gott
Fatburger


Vi har helt och hållet gått in i LA mode här borta och till och med kepsarna bär våra namn. Men har icke stött på någon vettig Kings affär måste hitta en matchtröja innan vi åker hem. 



Idag så var det återigen familjehäng vid poolen. Vädret var varmt men natten hade varit så blåsig att allt löst hade flugit iväg. Fick leta badleksaker hela morgonen men med dem på plats så var det bara att dyka i. Nu är vi så inne i leken här borta så vi höll i ett litet lugnt poolparty på eftermiddagen. Vi grillade och bekantade oss medan ungarna badade och åt klubba.



Eftersom 80% av min garderob består av WESC kläder så kändes det tryggt att en av gästerna var grundaren Greger och hans son. 

Här gäller det att spänna musklerna
Det var ett riktigt trevligt häng med härliga människor. Så klart tog Eric fram drönaren och höll en lektion. Vi i publiken hängde med i varje rörelse. 

Hängiven publik


Sen vart det en tidig middag och sänggång. Eric och Sofie skulle upp tidigt imorgon på Halloween parad på Lejas "skola" sen ska Eric ut i landet och spela på festivaler. Vi tre i gästhuset är ständigt trötta på kvällarna och har sällan sovit så skönt som man gör i sängen här. Så det är bara att säga godnatt till staden som säkerligen är vaken några timmar till.


Imorgon är det vår sista hela dag här innan vi åker hem över atlanten igen, får se vad vi hittar på då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar