lördag 31 oktober 2015

Spöklik sista dag i paradiset.

Idag när jag vaknade och traskade ut mötes jag av dessa galna grottmänniskorna.
Sofie Prydz
Grrrr!
De levde sig in 100% i sina karaktärer och man var livrädd att få en klubba i huvudet. Varför denna utstyrsel? För att det är Halloween såklart. Här i USA så firas det otroligt mycket på halloween. Förberedelserna är långa och finalen massiv. Som på en bra progressive låt ungefär. 
Redan när vi anlände till USA för två veckor sedan så var det i full gång. Överallt spindelnät, monster och spöken. 
I alla trädgårdar hänger gastar i snaror och även på de finnaste restaurangerna har spindlar och ohyra intagit lokalerna. 
Medans delar av familjen Prydz var på halloweenparad på skolan. Så försökte jag också komma in i halloween mode. 

Halloween in Hollywwod
Bu!

Medans jag skrämde upp mig själv så hade Hugo redan satt sig vid poolen och väntade på dagens första dopp. Nu är det inte bara bubbelbadet som är rykande hett, även stora poolen har nu fått liv i termostaten och ökat några grader. 

Hugo Lybeck, California

Sittandes på världens tyngsta marmorstubbe väntar han glatt på sitt badsällskap. Och det dröjer inte länge innan vi båda har badbyxorna på oss och hoppar i. 


Efter lunchen så är det dags för lilleman att sova lite. 
Sällan är det så härligt att ta en promenad med vagnen som här. Precis utanför deras gate in till tomten så finns det än härlig hikingled som slingrar sig upp och ner för bergen. En led som är perfekt för att cykla downhill ned för. Men nu har vi inga cyklar så det är bara att glömma. Men att dra en vagn i 32 grader är inte heller så dumt. 


Vädret här är ovanligt varmt för årstiden så det är bara att tacka och ta emot. Efter att jag gått ner för backarna så är det bara att vända och gå upp, och då rinner lite av tjusningen bort tillsammans med svetten. 

Kristoffer Lybeck, Hollywood Hills

Väl uppe vid huset igen så har man nu typ en timme egentid medans Hugo sover vidare. Den ägnade jag lite pt att hänga med Eric som är i sluttampen med sitt nya album. Vi provlyssnade senast klara låtarna och de levererade verkligen.
Tillslut vaknade Hugo och verkligheten kom ikapp. 
Det vart mer bad och lek, inte bara i poolen även studsmattan lockar till sig de små.  


Kvällen kom och vi drog ner till en resturang i närheten. Närheten i LA mått räknat. Här är allt inom en radie på 20 samma sak som runt knuten. Tre trötta ungar på en fin resturang med vita dukar
var denna kväll likt alla andra inga problem, eller? 


Med mat i magen så drog vi hem och la ungarna och bestämde oss själva för att softa så här sista kvällen och se en film. Lotten föll på The Gift som var helt okej. Men bäst var att Det visade sig att dagen till ära hade de fått den nya appel tv:en. Alltid kul med nya prylar och detta är inget undantag. Nya kontrollen var grym och Siri gjorde som man sa. 

Detta var sista kvällen som man passerar denna vy på väg till sängen. Detta kommer jag att sakna. Men skulle förvåna mig om vi inte åker tillbaks hit om inte allt för lång tid. 


Imorgon flyger vi till Las Vegas och satsar allt på rött.  Sen hoppar vi tillsist på planet som tar oss hem till  Svedala. 
-Over and out-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar